Atos Cloud traineeship

Datum geplaatst: 30-01-2021

Werk jij graag als consultant, techneut of adviseur met de nieuwste cloud oplossingen voor verschillende klanten? Bekijk dan onderstaande vacature over een functie in het Atos Cloud Traineeship!

 

Als junior in het Cloud traineeship heb je net je diploma op zak, of heb je 1-2 jaar werkervaring in een IT functie. Binnen dit programma ga je eerst je certificaten halen om een goede basis te creëren. Daarna ben je betrokken bij verschillende cloud projecten en ontwikkel je samen met collega’s cloudoplossingen voor onze klanten. Verder spar je met collega’s in het traineeship, maar ook met ervaren professionals van de verschillende IT Units. Dit allemaal met een focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk gaat dit samen met het nodige plezier! 

 

Ons cloud team groeit, zowel in omvang als in kennis en expertise. Atos is een innovatief bedrijf dat met de nieuwste technologieën werkt. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze eigen specialisten hierin mee gaan. Om deze reden investeren wij veel in persoonlijke ontwikkeling: zodat iedereen zich blijvend kan ontwikkelen.

 

Atos Cloud traineeship

Het traineeship is een eenjarig programma opgericht voor junioren. Met een groep jonge IT’ers start je het programma door gedurende de eerste drie maanden een opleiding te volgen om je een brede basiskennis te geven over verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals AWS, google en Azure gericht op oplossingen richting software, ontwikkelplatformen en infrastructuur. Na die drie maanden ga jij je specialiseren als cloud specialist en ga je ook je eerste opdrachten doen bij klanten. Na deze periode word je binnen de cloud divisie van Atos geplaatst om je carrière voort te zetten. Het cloud traineeship geeft een goede basis voor je carrière, door je te laten verbinden met anderen zoals jij, door begeleiding van ervaren professionals en daarbij ook plezier hoog in het vaandel te hebben. Jij bepaalt zelf, samen met je manager, hoe je ontwikkeling eruit ziet en binnen welk onderdeel van Atos je toekomst verder ligt.

 

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar junioren voor het cloud traineeship. Wij zijn specifiek op zoek naar junioren die een passie hebben voor cloud (AWS, google en/of Microsoft Azure) en een drive hebben om zichzelf en anderen te blijven ontwikkelen. Deze houding is voor ons van wereldbelang. Als junior wil jij graag ervaring opdoen in verschillende projecten en met het werken in een DevOps en Scrum omgeving.

 

Daarnaast:

• Beschik je over een afgeronde HBO- of WO opleiding met voorkeur richting IT/Development/Informatica (knock-out)

•    Ben je nieuwsgierig naar oplossingen binnen AWS, Google en/of Azure

•    Blijf je graag op de hoogte van trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied

•    Beheers je de Nederlandse en Engelse taal (knock-out)

 

Wij bieden

Bij Atos staan IT en IT-innovatie centraal. Voor jou als medewerker wil Atos graag een inspirerende en faciliterende werkgever zijn, zodat jij jezelf zowel vakmatig als persoonlijk blijft ontwikkelen en verbeteren. Vandaar dat wij bij Atos veel trainingen aanbieden.

 

Ben je toe aan de volgende carrièrestap? Kies je ervoor je breder te oriënteren, of weet je al voor welk cloud specialisme je wilt gaan? Het cloud traineeship wordt persoonlijk gemaakt voor jou. We nemen jouw wensen en ambities serieus en vinden het dan ook erg belangrijk dat we doorgroei stimuleren. Daarom aan doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

 

Daarnaast kun je het volgende verwachten:

•    Een goed salaris en na afronding van het traineeship een interessant mobiliteitsbudget

•    Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen

•    Werken aan complexe opdrachten bij aansprekende klanten

•    Een innovatieve werksfeer met ambitieuze collega’s en een betrokken manager

• Een uitgebreid en persoonlijk in te richten arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 29 vakantiedagen.

 

Solliciteren?

Voor meer informatie over deze interessante carrière stap kun je contact opnemen met Marcel van Rijn Corporate IT Recruiter op +31 (0)6 47 103 115. Wil je solliciteren, upload dan jouw CV via onze website. 

 

 

 

Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

 

Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.