Over ons

De professionals van VRSearch hebben sinds 1995 ervaring met het bemiddelen van vast en interim personeel. De afgelopen jaren zijn wij op zoek gegaan naar de beste (o.a. social media) tools om binnen 48 uur de beste kandidaten aan de juiste opdrachtgevers te koppelen. Dit heeft geresulteerd in onze huidige dienstverlening: als geen ander zijn wij in staat vraag en aanbod naar vast en tijdelijk personeel op elkaar af te stemmen.

Vanuit ons kantoor in Schiedam bemiddelen wij kandidaten bij opdrachtgevers variërend van overheden (ministeries, provincies en gemeenten) tot bedrijven in het 'gewone' bedrijfsleven (Logistieke bedrijven, Telco's, mediabedrijven en accountancykantoren).
Hierbij kunnen wij u op diverse manieren ondersteunen: detachering, no cure no pay of op interim basis.

Onze werkwijze is kwalitatief hoogwaardig. Alle consultants van VR Search hebben minimaal 10 jaar werkervaring. Kandidaten worden allemaal gesproken en gescreend. De screening gebeurt onder andere door het inwinnen van referenties. Naast de referenties wordt iedere kandidaat een functiegerichte interview afgenomen, waarbij geïnteresseerde kandidaten volgens de specifieke eisen en wensen van een opdrachtgever worden geïnterviewd. Desgewenst worden gekwalificeerde assessments afgenomen bij gerenommeerde assessment specialisten zoals LTP en GITP.